Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Miért a PEPTIDEK?

Miért Peptidek?!

A peptidek olyan összetevők a koreai kozmetikumokban, amelyek segítik az Anti-Age folyamatokat. A Peptidek olyan fehérjék, mint a kollagén, keratin, elasztin.

A Peptidekkel valójában becsapjuk szervezetünket: bőrünkre felkenve kollagén és elasztin termelésre, hidratálásra is sok sok más fajta funkcióra ösztönözzük. Ezáltal bőrünk hidratáltabb, feszesebb, ráncaink feltöltődnek, kisimulnak, egységes bőrképet kapunk a segítségükkel.
Ezek az intelligens peptidek okos kozmetikai anyagok, melyek nano-méretűek, így vivőanyag és bármilyen kozmetikai, gépi kezelés nélkül a bőr legmélyebb rétegeibe bejutnak  és ott hasznosulnak. Szinte azonnal látványos eredmény tapasztalható. Eredetileg a gyógyszeriparban használták őket.
A Peptideket  nano- technológiával állítják elő, ami az egyik legdrágább eljárás manapság. Miután bejutnak a bőr legmélyebb rétegéig , hosszú tavon is kifejtik  hatásukat mindamellett , hogy már az  első használat után is azonnali látványos változást tapasztalható a bőrképen.A peptidek a szervezetben természetesen jelen lévő kémiai információ horfozók,hírvivők, amelyek irányítják sejtjeinket, hogy hogyan működjenek.

A bőrön alkalmazva áthatol a felső rétegeken, hogy helyreállítsa a sérüléseket és jelt  adjon a bőr számára a kollagén és elasztin termelésre.

Sokféle Peptid létezik és mindegyik más módon hat: vannak olyan peptidek amik a kollagén termelődést serkentik,  más Peptidek halványítják a pigmentfoltokat, míg mások lazítják a fizikai izmokat, hasonlóan, mint a botox.

 

Az oldal tetejére