Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Cégünk professzionális koreai kozmetikai termékek forgalmazására specializálódott: bőrmegújító, bőr- és ráncfeltöltő Peptidtartalmú arcápoló krémek, szérumok, maszkok Koreából.

Erős, közvetlen gyártói kapcsolataink által igyekszünk mindig a leginnovatívabb termékekkel megjelenni itthon, hogy a szépségipar legfejlettebb technológiáinak kozmetikumait eljuttassuk a hazai vásárlókhoz is.

Évek óta forgalmazzuk ezeket a  professzionális koreai termékeket kozmetikusok részére és most elhatároztuk, hogy az egyéni felhasználók számára is elérhetővé tesszük.. Ezen kozmetikumokat közvetlenül a gyártótól szerezzük be.  Jelen termék-kínálatunk egyedülállóan több mint 11 féle PEPTIDET tartalmaz a növényi őssejtekkel, kollagénnel, hialuronsavval és különböző vitaminokkal kombinálva, hogy a bőr mindent egyszerre kapjon meg, aminek segitségével megújulhat és ezáltal mi is megújulhatunk.

Miért a PEPTIDEK?

A peptidek a szervezetben természetesen jelenlévő kémiai hírvivők, amelyek irányítják sejtjeinket, hogy hogyan működjenek.

A peptidek olyan összetevők a koreai kozmetikumokban, melyek segítik az Anti-Age folyamatokat. A Peptidek olyan fehérjék, mint a kollagén, keratin, elasztin.

A bőrön alkalmazva áthatol a felső rétegeken, hogy helyreállítsa a sérüléseket és jelt  adjon a bőr számára a kollagén és elasztin termelésre.

Sokféle Peptid létezik és mindegyik más módon hat: vannak olyan peptidek amik a kollagén termelődést serkentik,  más Peptidek halványítják a pigmentfoltokat, míg mások lazítják a fizikai izmokat, hasonlóan, mint a botox.

A peptidekkel valójában átverjük szervezetünket: bőrünkre felkenve kollagén és elasztin termelésre, megújulásra ösztönözzük. 

Ezáltal bőrünk hidratáltabb, feszesebb, ráncaink feltöltődnek, kisimulnak, egységes bőrképet kapunk a segítségükkel.

Ezek az intelligens peptidek okos kozmetikai anyagok, melyek nanoméretűek, így vivőanyag és bármilyen kozmetikai, gépi kezelés nélkül a bőr mély rétegeibe bejutnak és hasznosulnak. Szinte azonnal látványos eredmény tapasztalható. Eredetileg a gyógyszeriparban használták őket.

 

 

Az oldal tetejére