Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Arctisztítók, arcradírok - Krémcsodák

A megfelelő arctisztítás a bőrápolási rutin legfontosabb alappillére. Ha nem szentelünk elég figyelmet a bőrünk tisztítására, akkor amellett,hogy a hiányosság különböző bőrproblémákat okozhat, a következő lépésekben felvitt hatóanyagok sem tudják megfelelően kifejteni a hatásukat, sosem fogjuk elérni a várt hatást, amit szeretnénk .

A koreai rutinban ma már egyre ismertebb a dupla, két lépéses lemosás fogalma: azaz olajos és vízbázisú lemosó együttes alkalmazása. Ez azért olyan fontos, mert a szennyeződések ellen két fronton szükséges felvennünk a harcot. Igy tudjuk teljeskörűen kimosni a pórusokban felhalmozódott szennyeződéseket.

Az olajos lemosók megtisztítják a bőrt a sminktől, fényvédőtől, felesleges olajtól és egyéb szennyeződéstől. Második lépésben pedig a vizes alapú tisztító eltávolítják az olajos lemosás maradékát, lemossa a verejtéket és az egyéb maradék szennyeződést is.
A két lépéses lemosást a webshopban található arctisztítók együtt tartalmazzák egy Flakonban.
A Kaviáros arctisztitó és a Rózsaolajos vitamin arctisztító  mindketten habzó olajos kétfázisú tökéletesen tisztító lemosó gél.

Célszerű a reggeli és az esti arcmosáshoz is használni , mivel az éjszaka folyamán bőrünk méregtelenít, a hámsejtek újulnak, izzadhatunk is, így ezeket mindenképp érdemes reggelente lemosni.

Az arctisztítók / lemosók nemcsak mélyen  kitisztítják a pórusokat, hidratálják, feszesítik  a bőrt, feltöltik különböző növényi hatóanyagokkal,hanem helyreállítják a bőr PH értékét is és előkészítik a következő fázishoz a TONER felviteléhez.
Rendezés:
Az oldal tetejére