Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

BŐRAKTIVÁLÓ /Toner

A BŐRAKTIVÁLÓ Folyadék / Toner  egy olyan új fogalom, amivel eddig nem találkoztunk, de a koreai arcápolás kapcsán végre megismertünk és nagyon megszerettünk.
Nem szabad összekeverni a régi időkből ismert tonikkal, mert ez teljesen más. Egy teljesen új termékről van szó. A bőraktiváló-folyadék ápol és nem tisztit. A koreai BŐRAKTIVÁLÓ/ toner egy végtelenül hasznos Kozmetikum,amit naponta minimum kétszer lehet és  célszerű használni.
Egyensúlyba hozza a bőr PH értékét, nagyon mélyen hidratálja a bőrt, bőrszínkiegyenlítő hatása van, védi és erősíti a bőr védőrétegét és felkészíti a bőrt a következő hidratáló rétegek hatékony befogadására.
Beaktiválja az utána következő terméket, mint például esszencia vagy szérum avagy arckrém. A  BŐRAKTIVÁLÓ toner használatakor nem kell vattapamacsot használnunk ,csak a tenyerünkbe vagy közvetlenül az arcbőrünkre  öntünk belőle és lágyan bemasszírozzuk: az arcra,nyakunkra, dekoltázsunkra. Ne sajnaljuk 120 ml-es kiszerelesben van, rengeteg ideig elég.
Vannak vizes állagú és tejes állagú TONERek. Nem szükséges megvárni hogy a TONER teljesen beszívódjon, következhet az esszencia vagy a szérum is a nedves bőrre.

A TONERt célszerű nem csak egy rétegben felvinni hanem két rétegben vagy akár három rétegben is, mert sokkal mélyebben és egységesebben hidratálja és tölti fel arcbőrünket és simitja ki a ráncokat.
Rendezés:
Az oldal tetejére