Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mi is az a Bőraktivátor Folyadék/ Toner?

Mi is az a  Bőraktivátor  Folyadék/ Toner?
A  Bőraktivátor  Folyadék/ Toner  egy olyan új fogalom, amivel eddig nem találkoztunk, de a koreai arcápolás kapcsán végre megismertünk és nagyon megszerettünk.
Nem szabad összekeverni a régi időkből ismert tonikkal, mert ez teljesen más. Egy ÁPOLÓ FOLYADÉKRÓL beszeélünk , nem a tonikról ,ami tisztitja a bőrt.
Egy teljesen új termékről van szó. A koreai Bőraktivátor  Folyadék/ Toner egy végtelenül hasznos Kozmetikum,amit naponta minimum kétszer lehet és  célszerű használni.
A bőraktivátorban található peptidek és  rengeteg hatóanyag azonnal elkezdik a bőr regenerációját: ránctalanit, feszesit, antioxidáns, bőrfeltöltő, ráncfeltöltő, kollagéntermelést beinditja. Egyensúlyba hozza a bőr  PH értékét, nagyon mélyen hidratálja a bőrt, bőrszínkiegyenlítő hatása van, védi és erősíti a bőr védőrétegét és felkészíti a bőrt a következő hidratáló rétegek hatékony befogadására.
Beaktiválja az utána következő terméket, mint például esszencia vagy szérum avagy arckrém. A   Bőraktivátor  Folyadék/ Toner használatakor nem kell vattapamacsot használnunk ,csak a tenyerünkbe vagy közvetlenül az arcbőrünkre  öntünk belőle és lágyan bemasszírozzuk: az arcra,nyakunkra, dekoltázsunkra. Ne sajnaljuk 120 ml-es kiszerelesben van, rengeteg ideig elég.
Vannak vizes állagú és tejes állagú   Bőraktivátor Folyadékok / Tonerek. Nem szükséges megvárni hogy a   Bőraktivátor  Folyadék/ Toner teljesen beszívódjon, következhet az esszencia vagy a szérum is a nedves bőrre.

A   Bőraktivátor  Folyadékot/ Tonert célszerű nem csak egy rétegben felvinni hanem két rétegben vagy akár három rétegben is, mert sokkal mélyebben és egységesebben hidratálja és tölti fel arcbőrünket és simitja ki a ráncokat.
www.kremcsodak.hu
Az oldal tetejére